MØD OS

Vi sælger stadig boliger efter princippet ”de gamle dyder”

 

Her er vi og dette står vi for...

Indehaver og ejendomsmægler Mogens Brix Westergaard
Jeg har mange års erfaring i ejendomsbranchen, hvoraf de sidste 30 år er på Nordkysten med privat bopæl i Hornbæk. Mine mange år i branchen har givet mig et stort kontaktnet, og jeg har set og oplevet mere end de fleste ejendomsmæglere, lige fra højkonjunktur til lavkonjunktur og tilbage igen.

Min store erfaring har især lært mig én vigtig ting: Enhver ejendomshandel bygger på tillid. Det er noget, som opstår i et tæt og fortroligt samarbejde, hvor alle a aler overholdes, og de forventede resultater opnås.

Jeg har solid erfaring med formidling af ejendomme i den mere eksklusive ende af skalaen og har solgt ”liebhaverejendomme ved Danmarks Riviera” i mange år. Jeg kender derfor både sælgers og købers forskellige behov omkring liebhaverejendomme. Jeg lover ikke guld og grønne skove. Til gengæld garanterer jeg 100 % professionalisme. Derfor er begreber som faglighed, diskretion og et højt serviceniveau altid i højsædet.

Kontakt mig direkte på tlf.: 40 70 45 00 eller mogens@brixwestergaard.dk


Indehaver og ejendomsmægler Rasmus Brix Westergaard
Uanset ejendomstype yder jeg altid en helhjertet indsats. Jeg ved at enhver ejendomshandel er en meget personlig ting, hvor der er mange følelser involveret – ligesom det for de fleste er én af de største økonomiske beslutninger, man tager i livet.

Der skal naturligvis også ekspertise til og jeg har siden 1995 arbejdet med salg af ejendomme på Nordkysten. Jeg er således rigtig godt lokalkendt i området helt fra Espergærde over Hornbæk til Gilleleje og helt op til Liseleje. I min tid som ejendomsmægler har jeg solgt al slags fast ejendom, lige fra små lejligheder og sommerhuse til store liebhaverejendomme med havudsigt. Uanset hvilken ejendom du skal sælge, leverer jeg en helhjertet og dedikeret salgsindsats hver gang.

Du kan kontakte mig direkte på tlf.: 40 70 45 25 eller rasmus@brixwestergaard.dk


Ejendomsmægler Tobias Gerstof Hansen
Jeg er oprindelig fynbo og er opvokset i Assens på Vestfyn. I sommeren 2015 yttede jeg til Hornbæk, da jeg efter ansøgning hos ejendomsmægler firmaet Brix Westergaard A/S blev tilbudt ansættelse. Jeg er pr. 8. januar 2018 blevet færdiguddannet ejendomsmægler med et 12 tal til den afsluttende eksamen. Jeg er meget begejstret for, at bo i Hornbæk – en by, der har taget mig med storm, og hvor jeg er faldet til med det samme. Drivkraften for min drøm om at blive ejendomsmægler er, at ejendomshandel ikke bare er handel med muresten, men en handel, hvor både minder, drømme og følelser er omdrejningspunktet. Derfor mener jeg, at en ejendomshandel skal foregå på baggrund af seriøsitet, troværdighed og professionalitet.

Du kan kontakte mig på 40 70 45 46 eller tobias@brixwestergaard.dk


Ejendomsmægler Marianne Laugesen
Jeg blev uddannet ejendomsmægler i 2008 og har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2005.

Jeg er ansat hos Brix Westergaard A/S som sagskoordinator og varetager den administrative proces i forbindelse med din ejendomshandel. Jeg vægter god og nærværende kundeservice højt og det er vigtigt for mig, at vores kunder føler sig trygge, velinformeret og oplever at kvaliteten i vores arbejde er på højeste niveau. Jeg agter at gøre det let og bekvemmeligt for dig, at sælge din bolig igennem Brix Westergaard A/S.

Du kan kontakte mig på 40 70 45 45 eller marianne@brixwestergaard.dk