Herunder kan du se et udpluk af vores samlede anmeldelser

Falck Larsen, sælger af N P Jørgensens Vej, Hornbæk


”Gennemført perfekt behandling og utrolig hurtigt salg. Vi har været så glade for samarbejdet, jeres professionalisme og behagelige behandling. Jeg kan varmt anbefale alle medarbejderne hos Brix Westergaard”.

A & L Glar-Zabeo Køber af Hermodsvej, Næsby

”Vi har været superglade for, at du har taget det ansvar, da vi aldrig villa have haft samme rådgivning/vejledning fra et eller andet firma "udefra".
Sådan en bolighandel vil sikkert altid resultere i usikkerhed, da der er mange ting man netop skal tænke over og overveje. Med dig på banen, har vi kun følt os sikre.
Så en stor tak herfra til dig Rasmus”

C. Mortensen sælger af Gyldenstræde 4, 2. sal, Helsingør

”Tak for kyndig, engageret og personlig behandling! Jeg følte mig i den grad velinformeret og tryg igennem hele processen! Tak for jer!”

B. Aastrup, sælger af Agerkær, Gilleleje

”Ejendomsmæglerfirmaet Brix Westergaard er meget kompetente, reelle og meget engageret til mindste detalje. Jeg giver mine bedste anbefalinger”.

G. Hansen, sælger af Klitten, Græsted

”Meget professionelle og venlige”.

K. Laugesen, sælger af Rosenkildevej, Helsingør

”Jeg kan kun anbefale Brix Westergaard og Især Marianne’s super professionelle håndtering af salgsprocessen fra start til slut, som gjorde første gange salget til en ubesværet oplevelse hvor mægler altid er et skridt foran.”

T. & H. Reinert, sælger af Fyrrebakkevej, Hornbæk

”Yderst venlig, kyndig og tålmodig personlig rådgivning”.

T. Lerche, sælger af Skovduevej, Dronningmølle

”Super godt salgsforløb med god opfølgning undervejs efter alle fremvisninger - og i forbindelse med endelig handel.”

S. & J. Linné, sælger af Østerbækvej 30, Hornbæk

” Vi har kun gode ting at sige. Imødekomne, venlige, fleksible og dygtige”.

T. Hansen, sælger af Stenstrupvænget, Hornbæk

”Fantastisk arbejde af hele teamet. Mogens fik lukket en handel på første åbent hus arrangement. Klar anbefaling herfra.”
 

M. Hay Schmidt, sælger af Linde Alle, Dronningmølle

”Igennem hele forløbet har der været et super godt samarbejde med hele holdet hos Brix Westergaard. De er gode til at følge op og give tilbagemeldinger på fremvisninger. Et top prof hold, som vi varmt kan anbefale!!”

B. Thorlacius, sælger af Linde Alle, Dronningmølle

”De var SÅ professionelle”

Annette og Karsten Jensen sælger af Park Alle, Gilleleje

”Et meget ærligt og kompetent team, hvor alle er involveret. Her er du ikke bare et nummer. Vi bruger dem helt sikkert igen.”

K. Utzon, sælger af Bauersvej, Gilleleje

”Det har været en fornøjelse at sælge vores bolig med så professionel og gennemført behagelig et ejendomsmæglerfirma som BrixWestergaard A/S”

A. Vedel, sælger af Assegårdsvej, Hornbæk

”Meget fin service og vejledning hele vejen igennem forløbet”.

M. Samuelsson, sælger af Nordre strandvej, Ålsgårde

"Brix Westergaards bistand er second to none. Vedholdende interesse og opfølgning. Som en blandt mange andre ting, som jeg har værdsat, er en opringning hver gang der var fremvisning med åben og ærlig fremlæggelse af forløbet. Jeg har solgt flere ejendomme gennem tiden og er ærgerlig over først nu at have henvendt mig til Brix Westergaard"

Charlotte og Jonas Jørgensen, sælger af Sikavej, Gilleleje

”Fantastisk forløb. Jeg vil altid vælge Brix Westergaard en anden gang”.

Bent Kristensen, sælger af Birkevænget, Gilleleje

”Helt igennem perfekt mægler, god opfølgning på fremvisninger, god dialog, god personlig fremtræden af mæglere, punktlig, flittige mæglere, de bedste anbefalinger fra en sælger”.

N. Møller, sælger af Birkedamsvej, Hornbæk

”Dejligt nemt og professionelt samarbejde. I var supergode til hele tiden at holde mig opdateret. Og så blev huset solgt 50.000 over prisen på mindre end en uge. Bravo”

M. Malmstedt & J. Malmstedt, sælger af Egeholms-Ager, Gilleleje

”Samarbejdet med Rasmus og Tobias har været rigtig godt. Køberen sagde efter fremvisningen af huset at Rasmus virkede meget kompetent og troværdig, og det var måske medvirkende til, at det hurtigt lykkedes at blive enige om prisen.”

Sælger af Solbakkevej, Hornbæk

”Vi er meget tilfredse med en hurtig handel. Marianne gjorde det flot i processen!”

M. Geiker, sælger af Toftemosevej, Hornbæk

”Mange tak for et professionelt stykke arbejde!”

K. Vang, sælger af Nordre Strandvej, Hornbæk

” Meget, meget tilfreds”

G. Melskens, sælger af Øresundsvej, Hornbæk

”Meget tilfreds med hele forløbet”

A.Høyer, sælger af Solbakkevej, Hornbæk

”Tak for kampen og et godt salg”

B. Laugesen, sælger af Bragesvej, 3000 Helsingør

”En kæmpe 10’er herfra – et perfekt forløb fra start til slut på få uger!”

I & M Ernst, sælger af Øvrevænget, 3220 Tisvildeleje

”Vi har netop fået solgt vores skønne sommerhus i Tibirke Bakker i Tisvildeleje. 2 lokale mæglere kunne ikke løfte opgaven, men det kunne Brix Westergaard med engagement, flid og ægte interesse overfor potentielle købere og ikke mindst overfor os som sælgere.”

E & A Krogh, sælger af Classensvej, 3360 Liseleje

”Brix Westergaard har solgt vores istandsatte fiskerhus i Lejeleje til udbudsprisen. Vi har haft en personlig dialog, og samarbejdet har været tillidsfuldt. De har forstået at formidle de værdier ved boligen og beliggenheden, som vi synes er vigtige.”

Rikke & Nicolai, sælger af Sandagervej, 3230 Græsted

”Gennem hele salgsprocessen oplevede vi at blive orienteret efter fremvisninger, og gennem hele sagsforløbet. Vi oplevede engagement, professionalisme og en kompetent rådgivning fra alle i butikken. Tak for et godt samarbejde.”

Signe, Sælger af Birkevangsvej, Hornbæk

Vi har under hele forløbet oplevet en ekstrem høj grad af professionalisme, hvor alle aftaler er blevet overholdt og kommunikationen har været tydelig - og vi havde samme oplevelse da vi købte hus af jer for 4-5 år siden.

A. Pilø, sælger af Kystvej 54, 3210 Vejby

”Det har været yderst tilfredsstillende at have salget varetaget af Jeres firma Brix Westergaard.
Fra vores første møde med Rasmus, og senere med dig Trine, har I behandlet hele salget meget professionelt, og I har hele tiden fulgt op på ting som skulle løses. Samtidig har I også underrettet mig via mail eller telefonopringninger om sagens forløb.
Som I ved har jeg endnu et hus på Kystvej, som jeg på nuværende tidspunkt stadig benytter og er meget glad for, men skulle jeg komme i den situation at skulle sælge det, vil jeg helt sikkert rette henvendelse til Jer.
Endnu engang tusinde tak for den fine behandling vedrørende salget af Kystvej 54.”