+45 49 76 00 00

close up butik

Salgsvurdering
Når du vælger en salgsvurdering hos Brix Westergaard, stiller vi skarpt på den realistiske og professionelle vurdering af din ejendom – naturligvis på et helt uforpligtende grundlag. Ingen opgave er for stor, eller for lille. Kontakt os i dag og hør mere om alle fordelene.

Lange åbningstider
Hos Brix Westergaard insisterer vi på det højeste serviceniveau over for kunderne. Derfor holder vi fast ved lange åbningstider for vore telefoner alle ugens 7 dage.  vi kan således træffes også uden for normal kontor tid.

Uafhængighed.
Vi er uafhængige af ejendomsmæglerkæder, så vi frit kan vælge det produkt, der er bedst for dig, uden at tage hensyn til noget bestemt pengeinstitut.

Præsentation/hjemmeside
Vi ønsker at alle ejendomme præsenteres bedst muligt og vi bruger derfor altid en professionel fotograf. Alle vores ejendomme annonceres på alle de store søgeportaler, på facebook og naturligvis  på vores egen hjemmeside med fullscreen foto´s , plantegninger link til kort og andre aktuelle informationer. Du for med andre ord en optimal eksponering online.

Vi glæder os til at betjene dig…Nordre Strandvej 350, 3100 Hornbæk | +45 49 76 00 00 | e-mail: hornbaek@brixwestergaard.dk